Dan­marks­pre­mie­re på den nye SEAT Altea Freetrack på ”Biler for Alle” i Her­ning.

Når dø­rene slås op den 25. okto­ber for Skan­di­na­viens stør­ste bilud­stilling ”Biler for Alle” i Herning, står SEAT klar med den nye Altea Free­track, der vil kunne fås med kraft­fulde og miljø­venlige motorer til person­bils­priser fra 382.990,-

Under det velkendte slogan ”auto emoción” byder SEAT velkommen på en stand holdt i sort og rødt. Her står hele SEAT’s nye modelpro­gram, inklu­sive den nye Altea Free­track, der er klar til at gøre op med firehjuls­træk­ker fordommene og vise publikum, at den nye generation all-road biler sagtens kan være sikre, miljøvenlige og fleksible, uden at være kedelige.

Med udgangs­punkt i Walter de Silvas unik­ke Altea bilde­sign, har den nye Free­track fået moder­ne all-road karakter med kraftige sidepane­ler og kofange­re, samt specielle 17” alufæl­ge. Frihøjden er øget med 40 mm og den fritidsorienterede bilmodel leveres med avanceret Hal­dex firehjuls­træk, der overfører op til 50% af kraften til baghjulene hvis situatio­nen kræver det.

Freetrack fås med en hurtig 200 hk benzin TFSI motor og firehjuls­træk til 499.990,- kroner på hvide plader.

Den turboladede 16 ventilede 2 liter ben­zinmotor giver Free­track en topha­stig­hed på 214 km/t og en 0–100 km/t acce­leration på 7,5 se­kunder.

På dieselsiden fås Freetrack med en 170 hk 2.0 TDI til 457.990,- som per­sonbil. Model­len fås også uden firehjuls­træk med en 140 hk TDI til 382.550,- som personbil.

Den 170 hk stærke turbodiesel version er med en tophastighed på 204 km/t, næsten lige så hurtig som benzinversionen og accelererer fra 0-100 km/t på kun 8,7 sekunder.

Med et gennem­snit­ligt brændstofforbrug på 14,7 km/l (knapt 18 km/l ved lande­vejs­kørsel) og et miljø­venligt diesel­parti­kelfilter, byder den 170 hk stærke Freetrack TDI både på righoldig motor­kraft, god brænd­stoføkonomi og en partikelfri udstød­ning, der lever op til selv de skrappeste emis­sionskrav.

Freetracks righol­dige udstyrsliste omfatter blandt andet et avanceret bi-zone klimaanlæg, regn- og parkeringssensor, fartpilot samt ratbe­tjent MP3/radio. På sikkerhedsfronten er Freetrack forsynet med 5-stjernet crashtest resultat, avanceret ESP, 6 airbags, elektrome­ka­nisk styretøj og elektronisk dæktryksmåler.

Her ses Freetrack på IAA 2007Til glæde for den ak­tive familie er Freetrack 2WD udstyret med et 532 liter stort baga­ge­rum og justerbare bag­sæder. Freetrack 4WD har et 490 liter stort baga­gerum med en funktionel dobbelt­bund og leveres des­uden stan­dard med en inte­greret 7” multi­­medie skærm.

Den nye Freetrack vil i kunne fås som per­sonbil hos de dan­ske SEAT forhand­lere fra primo november.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.