En konebil i Dubai er ikke det samme som en konebil i København Så er ned­tæl­lingen til Dubai Mo­torshow (MEIMS) begyndt. Ud­stil­lin­gen finder sted i Dubai International Convention and Exhi­bition Cen­tre (DICEC) fra den 13. til den 18. november, hvor den 13. er presse­dag.

Den seneste udstilling fandt sted i 2005 og den gang blev Cadillac Sixteen conceptmodel den bil, man talte meget om i byen.

xVi viser her et par billeder af biler, som var udstillet i 2005, og som viser, at købergruppen har en stor pung. Hvad mener du om den "lille" model, når sheiken skal en tur i byen sammen med sine mange koner. Her forstår man noget andet end vi gør, når talen er omkring "konebiler."

GM deltager også her i 2007, og deres temaer bliver innovation, tek­nolo­gi, design og emotion.GM fører an med 4 nye concepter og 10 regio­nale premierer.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Blækbutikkens hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.