Land Ro­ver Free­lan­der 2 kåret til ”Årets 4x4 i Dan­mark 2007”

Efter en hård dyst i kuperet terræn, sand og mudder på Aal­borg Kasernes øvel­sesterræn og på as­falt kan Land Ro­ver Free­lander 2, som kom på mar­kedet her­hjemme i februar, smykke sig med titlen ”Årets 4x4 i Dan­mark 2007”.

Freelander 2 var bedst, når man lagde resultaterne af alle discipliner sam­men. Dermed kunne den kompakte Land Rover model køre sejr­rigt ud af dagens strabadser i skarp konkurrence med 11 øvrige del­ta­gere.

”Freelander 2 er suveræn i terrænet og samtidig særdeles velkø­ren­de på landevej. Hertil kommer et flot design og et højt komfort­niveau,” siger adm. direktør Per Temmesen, Land Rover Danmark A/S, i en kommentar til resultatet.

Netop kombinationen af off- og on-road egenskaber var et meget frem­trædende element, da Land Rover udviklede Freelander 2 - som efterføl­ger for den første Freelander. Denne skabte sin helt egen ”Pre­mium Class” inden for kompakte firehjulstrækkere og har lige si­den været blandt Europas mest solgte 4x4.

”Årets 4x4” dyst er den eneste årlige af sin slags i Danmark. Bag den står henholdsvis Biltorvet.dk og 1stMediaBank. Biltorvet er de profes­sionelle bilforhandleres egen internetportal og drives af Dansk Auto­mobilfor­hand­ler Forening (D.A.F.). 1stMedia Bank er et mediebureau og forlag. Motor­journalister fra de to virksomheder stod for testkørs­lerne, som varede en hel dag.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.