Honda’s Accord Tou­rer koncept­mo­del giver en stærk indikation af, hvor­dan den nye Ac­cord Tourer som har verdenspremiere i midten af 2008 kom­mer til at se ud – den signale­rer med sit bredere og lavere look et mere sporty og emotionelt de­sign. Den nye model har flere avancerede og miljø­­venlige motor­vari­anter samtidig med at en innovativ understels-tek­nologi er blevet brugt, som giver uovertrufne styre egenskaber uden at gå på kom­promis med køreglæde og kørekomfort.  

  • Verdenspremiere på en spændende ny Accord Tourer konceptmodel 
  • Honda’s 2 hovedtema’er : Miljø og Sport 

Udover et stort og spændende udvalg af Honda’s bilmodeller, vil der på Honda’s stand også være et omfattende line-up af motorcykler og power products. Standen vil have fokus på 2 temaer: Miljø og Sport.

Miljø temaet vil væ­re centreret omkring Honda’s bemær­kel­sesværdige miljø tek­no­logier såsom køre­tøjer som både kører på benzin og el. Dette indbe­fatter den lille Hybrid Sport kon­ceptbil som første gang blev fremvist på bil­udstil­lin­gen i Ge­neve, som beviser at det er det er muligt at benyt­te en avanceret hybrid teknnologi og samtidig bevare de egenskaber og udseende som ved en sportsbil som giver en unik køreglæde. Derudover vil Honda’s miljørigtige brændselscelle kon­cept­bil FCX blive fremvist – bilen som tidligere i år havde Europæisk køredebut på Gotland Ring i Sverige.

”Sportsområdet” vil bestå af Hondas Formel 1 racer RA107, som kø­res af Jenson Button og Rubens Barrichello, samt af den sporty Civic Type R som blev lan­ceret i Danmark for få måne­der siden,  og S2000. Der vil lige­ledes være stor fokus på Hondas Motorsport histo­rie,  hvor en af Hondas første F1 modeller RA300 fra 1967 vises sammen med den nuvæ­rende F1 model.
På Honda standen vil der også være motorcykler at finde, produktio­nen af motorcykler har haft stor indvirken på hondas sportslige om­dømme, der vil bl.a. blive vist eksempler af Honda Repsol RC212V fra dette års MotoGP serier kørt af Dani Pedrosa og Nicky Hayden, samt andre modeller.

Samlingen af Honda motorcyklerne viser verdens først motorcykel airbag system som findes på den nye Gold Wing. Dette system kan mindske ska­derne ved ulykker forårsa­get af fron­tale kollisioner.

Besøgende vil også blive budt vel­kom­men på Honda’s stand af stor­skærme som viser Honda’s unikke nyskabelser – den menneskelig­nende robot ASIMO og HondaJet. 

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.