Peugeot 308 har netop scoret topkarakter ved EuroNCAP. Peugeot 308 har net­op sco­ret top­karak­ter ved Eu­ro­NCAPs kolli­si­ons­test: De maksi­male fem stjer­ner. Ud over fem stjer­ner for be­skyt­telse af voksne pas­sa­gerer har Peu­geot 308 opnået fire stjer­­­ner for be­­skyt­telse af børn og tre stjerner for beskyt­telse af fodgængere.

EuroNCAPs blåstempling af Peugeot 308s sikkerhedsniveau er resul­tatet af et grundigt arbejde med at udvikle en opbygning, der både modstår, absorberer og fordeler kraften fra en frontal- eller side­kol­lision. Fronten er udstyret med en forstærkning bestående af både en øvre og nedre vange og den er yderligere forstærket med en tredje vange, der er placeret over hjulkasserne. I testen fremhæ­ves kabinens styrke til at modstå sammen­stød og 308 scorer såle­des også maksimum point i sidekol­lisionstesten.

Som supplement til den effektive opbygning er Peugeot 308 udstyret med et højt niveau af sikkerhedsudstyr, der yder optimal beskyttelse af pas­sa­gererne. Der er mulighed for at få hele 9 airbags og nakke­støtter og sæ­der­ne er specielt udformede til at beskytte mod piske­smæld i tilfælde af kollision. Sæderne er konstruerede med en tvær­vange, der tjener til at forhindre en dyk-effekt og således undgå, at kroppen skubbes ned og frem i sædet i tilfælde af kollision. Alle sæ­der er udstyret med selealarm, og der er desuden tre Isofix beslag til fastgørelse af barnesæder.

Kombinationen af et omfattende passivt sikkerhedsniveau og en unik fast opbygning giver sammen med vejgrebet og det elektroniske udstyr Peu­geot 308 en overbevisende sikkerhed på vejen.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.