Cadillac BLS WagonVerdens­pre­miere på Ca­dillac BLS Wagon på 2007 Frankfurt Motor Show IAA.

Ca­dil­lac og Corvette viser med de nye mo­del­ler på IAA, at de er pa­ra­te til at indtage Europa.

  • Ca­dillac BLS Wa­gon, mærkets før­ste stationcar nogensinde
  • Helt ny Cadillac CTS luksus sedan
  • Cadillac BLS med Flexpower
  • Corvette c6 Coupe og Convertible med en endnu mere kraftfuld motor.

Cadillac CTS – helt ny 2008 modelKronen på Cadillac-standen på 2007 Frank­­furt Motor Show vil uden tvivl være den helt nye Cadillac BLS Wagon. Men nyhe­der­ne fra Ge­neral Mo­tors ender ikke her. Den helt nye Cadillac CTS, Cadillac BLS Flex­power og en mere kraftfuld Corvette c6 Coupe og Convertible vil gæ­sterne også kunne se på Cadillac standen. Fans af blockbuster fil­men ”Transfor­mers” kan også få et nærmere kig på Hummer Auto­bot­-Ratchet på IAA.

Cadillac BLS Wagon
Ud over at det er Cadillacs første station wagon nogensinde, er BLS Wagon yderligere en milepæl for mærket. Cadillac introducerer to nye motorer i BLS sortimentet: En 2.0L Flexpower version, som kører på E85 bio-ethanol og en kraftfuld turbo dieselmotor med 180 HK.

Cadillac CTS – helt ny 2008 model
Cadillac CTS – helt ny 2008 modelDen helt nye Cadil­lac CTS er kendetegnet ved udtryksfuldt de­sign, frem­ragende kø­re­egen­skaber, gen­nem­tænkt teknologi og en excep­tionel hånd­værks­mæssig udfø­rel­se. Fra ekste­riøret til det skræd­der­syede inte­riør udvi­der CTS modellen Cadillacs legendariske design og skaber en dyna­misk ny og imponerende frem­træden i en verden for­beholdt luksus­biler. Med stærk fokus på køreegenskaberne er bilen udstyret med en kraftfuld 3.6L direct-injection V-6 VVT eller en 2.8L V-6 motor. CTS vil kunne fås enten med baghjulstræk eller et 4-hjuls­træk. STS, SRX, Esca­lade og XLR-V 2008 modellerne vil også kunne ses på standen.

Corvette med en helt ny V-8 motor
Cadillac CTS – helt ny 2008 modelCorvette Coupe og Convertible 2008 mo­dellerne er udstyret med en mere kraftfuld 6.2L LS3 small-block V-8 motor med 321 kW (436 HK). LS3 med en 6-trins paddle-shift automatgearkasse er den hurtigste automa­tik­gearede Corvette nogensinde med 0-96 km/h (0-60 mph) på 4.3 sekun­der og en topha­stighed på 306 km/h (190 mph). Det er den sjette gene­ra­tion af den fremra­gende amerikanske sportsvogn, som også udmær­ker sig ved en yderligere række fremragende af raf­finementer af kø­reegen­skaber og interiør.

Transformers’ Hummer H2
En Hummer H2, som var fremstillet i eventyrfilmen ”Transformers”, er sikker på stor opmærksomhed fra fans af dette unikke amerikanske mær­ke. Hummer vil være udstyret med H2s kendetegn ”Autobot-Rat­chet”, som et Hummer H2 redningskøretøj. Andre nyheder for det europæiske publi­kum inkluderer en Hummer H2 og H3. H3 er udstyret med et helt nyt front design. Detaljerede informationer om Hummer H2 bliver offent­lig­gjort på udstillingen.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Blækbutikkens hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.