Kuga vil differentiere sig fra mængden På dette års udgave af Frankfurt Motorshow præsenteres den helt nye Ford Kuga, som bliver en del af Fords modelprogram i 2008.

"Med lanceringen af Ford Kuga holder vi løftet, som vi afgav ved Paris Motorshow i 2006, om: at udvikle en ny model baseret på den op­sigts­vækkende Ford iosis X på mindre end to år," siger John Fleming, President og CEO, Ford Europa.

Fords europæiske designteam har også her benyttet det spændende formsprog ''kinetic design'' og på den måde skabt en kompakt og sær­præget 4x4 ''crossover''.

"Vi har måttet sande at image-bevidste kunder som tiltrækkes af den­ne type biler ønsker en individuel bil, som blander on-road evner med solide off-road evner," udtaler Martin Smith, Executive Design Director, Ford Europa.

Kuga vil differentiere sig fra mængden ved at tilbyde den synlige spæn­ding ved ''kinetic design'' samt den kørekvalitet som ejere af blandt andet Ford Focus, S-MAX og den nye Mondeo, har vænnet sig til at Ford giver dem," tilføjer Smith.

"Vi tror på at der er plads til en mere atletisk og karismatisk bilmodel som distancerer sig fra normen, på samme måde som den prisvin­dende S-MAX åbnede for en ny indgangsvinkel på MPV markedet," Stefan Lamm, Chief Designer for Exteriors.

Produktionen af den helt nye Ford Kuga starter tidligt i 2008 på Fords Saarlouis fabrik i Tyskland, og den vil blive lanceret over hele Europa fra foråret 2008.

"Jeg er meget begejstret over at tilføje Ford Kuga til vores voksende pro­duktprogram i Europa", siger Fleming. "Den repræsenterer fort­sæt­tel­sen af vores løfte om at tilføre bevægelse og tiltrækning til designet af vores biler, og vi forventer at den vil bringe endnu flere kunder til den blå oval."

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Blækbutikkens hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.