Bentley Stutt­gart er et fo­re­tagen­de med både vi­si­oner og gode idé­er. En af dis­se idéer er at af­holde eksklu­sive køreuddan­nel­ses-ar­ran­gementer - navnet er Bentley Dri­ving Day 2007 på Rhein­ring‚ `Anneu du Rhin’.

Arrangementet finder sted den 23. juli 2007 i perioden kl. 9.00-17.00, hvor Bentley Motors indbyder både nuværende Bentley-ejere og Bentley-interes­serede til et omfangsrigt program ud i profesionelle køreteknikker.

På Rhinring, som er et lukket og beskyttet område, lærer deltagerne hvordan de håndterer kritiske situationer i trafikken - alt sammen under særdeles kyndig vejledning af top-skolede instruktører. Og bilerne er naturligvis stillet til rådighed af Bentley Motors.

Hvis en Bentley-ejer ønsker at benytte sig af egen bil, kan dette også lade sig gøre - men det er nok klogt lige at checke brugen med sit for­sikringsselskab.

Prisen for denne køreoplevelse er for Bentley-ejere 350 euro, mens ikke Bentley-ejere skal betale 500 euro. Ønsker man at benytte sig af Pirellis tilbud om at anvende et kom­­plet sæt hjul og tilhørende Pirelli-dæk til seancen er prisen her­for €280,00 - inkl. af- og påmon­tering.

Og skulle man blive så begejstret for en Bentley, så man efterføl­gen­de anskaffer sig en, vil udgiften for denne dag blive refunderet.

Der er ligeledes gode muligheder for overnatning, hvis man ønsker at nyde området mere end denne ene dag. Bentley Motors anbefaler det 4-stjernede hotelslot Chateau d’ Isenbourg i Rouffach. Hotellet ligger kun 12 km fra Rheinring. Bestilling kan ske på telefon +33 (0)389 7858 50 eller pr. email isenbourg@grandesetapes.fr.

Rhinring er bygget i 1996 og ligger i et skovområde på 40 ha. Den sam­lede strækning er til rådighed for deltagerne.

Er du interesseret: Så kontakt Bentley & Lamborghini Stuttgart på +49 (0)711 9900358.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Ketners hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.