Porsche 4 modeller anno 2007Porsche kå­ret til det mest pre­sti­ge­fyldte mær­ke i luksus­seg­men­­tet.

USAs mest vel­stå­ende personer er gan­ske en­kelt begej­strede for bil­mærket Porsche. For tredje gang i træk har det velre­nom­me­re­de Luxury Institute i New York kåret Por­sche som det mest pre­sti­ge­fyldte luk­sus­­mærke.

Det uafhæn­gige Luxury Institute har i sin un­der­søgelse spurgt mere end 1.600 personer med en gennemsnitlig årsindkomst på 313.000 US dollars samt en gennemsnitlig formue på 3,3 mio. US dollars. De adspurgte frem­hævede Porsche modellerne som frem for alt kraft­ful­de, yderst sofisti­ke­re­de, eksklusive og elegante. Porsches sports­vognsmodeller Boxster, Cay­man og 911 samt firehjulstrækkeren Cay­enne har således endnu en gang fortrængt konkurrenterne fra før­stepladsen.

”Netop hvad angår luksusbiler spiller kundernes opfattelse af mær­ket en stor rolle. Denne pris viser, at mærket Porsche endnu en gang har gjort sig gældende i et voldsomt konkurrencepræget bilmarked. Vi har med vores produkter opfyldt kundernes forventninger til ful­de”, udtaler Peter Schwarzenbauer, adm. direktør for Porsche Cars North America.


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.