Familien Kristensn er blevet udvidet med en Mini-KTom Kri­stensen blev sent lørdag aften far til sit tredje barn, da fru Hanne fødte en vel­skabt dreng på 52 cm og en vægt på 3.910 gram. I forvejen har par­ret Oli­ver på ti og Carla Malou på syv år.

   Fødslen betød, at Tom Kri­sten­sen ikke kunne være med, da DTM-feltet blev of­fent­liggjort i en direk­te tv-transmission fra Düsseldorf. Her skulle danskeren ellers have været hovednavnet sam­men med Mika Hakkinen, der stiller op for Audis ærkeri­val Mercedes.

   ”Både Audi og jeg havde håbet, Hanne havde født i god tid før den store fest i Tyskland, men da hun gik over terminen, fik jeg heldigvis lov til at blive hjemme ved familien,” siger den stolte far.

   DTM, der er kåret til verdens bedste racerserie, starter den kom­mende weekend på Hockenheim – og da Tom Kristensen ikke venter flere børn lige med det samme, vil han stille op i sin nye A4-bil med re­elle håb om at kunne støde Mercedes af tronen. Nordjyden nåede i den forløbne uge at køre sin 2007-bil to dage i den sidste, officielle DTM-test, og begge dage var han hurtigst af alle.