Škodas nyeste mo­del, Roomster, har fået mange priser for sit in­no­vative og funk­tio­nelle design, kombi­neret med dy­na­miske køre­egen­­skaber og højeste sikker­hed i form af 5 Euro NCAP stjer­ner. Škoda Room­ster har vundet titlen som årets bil i en række lande, og var ganske tæt på at løbe med Škodas tredie årets bil-pris i Danmark 2007.

Et af de største og mest betydningsfulde bilblade i Europa Auto-Bild har gennem­ført en afstemning om årets bil blandt bladets læsere i de lande, hvor det udgi­ves. I Danmark valgte læserne Škoda Roomster til årets bil 2007.

På den internationale biludstilling i Geneve, fik Škodas danske direktør, Ulrik Schönemann, overrakt prisen, i form af et flere kilo tungt 1-tal i guld, som symbol på førstepladsen.

På billedet ses Thomas Hjortshøj fra Auto-Bild, Škoda-fabrikkernes besty­relses­for­mand Detlev Wittig og Škodas danske direktør Ulrik Schönemann under overrækkelsen på Škodas stand på biludstillingen i Geneve.Den nye frække MPV fra Škoda blev valgt, fordi Roomster giver meget bil for pengene. Masser af udstyr, den store rumme­lighed og køreegen­ska­berne helt i top var ikke til at komme uden om.

"Prisen er i virkelig­heden den bedste pris af alle, fordi det er læserne og dermed kunderne, der har valgt bilen som årets bil 2007" - siger en stolt direktør for Škoda i Dan­mark.

Ud over Roomster markedsfører Škoda minibilen Fabia og mellemklasse­bilen Octavia samt den nye Superb. Škoda var i 2006 Danmarks 7. største bilmærke.

På billedet ses Thomas Hjortshøj fra Auto-Bild, Škoda-fabrikkernes besty­relses­for­mand Detlev Wittig og Škodas danske direktør Ulrik Schönemann under overrækkelsen på Škodas stand på biludstillingen i Geneve.

 


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.