En pibe - designet af Porsche Design Studio - et lille eksempel på ét af de mange designelementer, der er skabt af Porsche Design StudioProfessor Ferdinand Alexander Porsche, designer af Porsche 911 og barnebarn af grund­læggeren af Por­sche, åbnede Por­sche Design Studio i Stutt­gart i 1972, og flyttede to år senere til Zell am See i Østrig.

911 blev meget hurtigt den legendariske sportsvogn, som den fort­sat er i dag og designmæssigt blev den en klassikker, som så mange andre af de produkter, som professor F. A. Porsche har lagt navn til.

Gennem de efterfølgende årtier har han og mange af hans ansatte  skabt klassiske accessories for mandfolk såsom ure, glas, skriveartik­ler og man­ge andre effekter, som tilsammen har skabt det image, som Porsche De­sign i dag nyder godt af.

De kendte kaffekander fra Porsche Design StudioHan har endvidere skabt man­ge industrielle produkter og hushold­nings­maskiner for kendte inter­na­tionale selskaber inkl. gadebiler for byen Wien.

Alle selskabets produkter er ka­rak­teristiske gennem såvel anven­del­se af et klart og funktionelt de­signsprog som omhyggeligt ud­valgte materialer og håndværk i højeste kvalitet. Og gennem ti­der­ne er Por­sche Design Studio be­lønnet med et utal af awards fra bl.a. IF Forum Hannover, Red Dot Award, ADI Milano og EISA Award. Selv på the Museum of Modern Art [MoMA] i New York finder man Porsche De­sign Studios produkter.

Se selv mere på www.porsche-design.at - her finder du tillige et utal af superlækre accessories til brug i bilen - og til bilen. Klik selv ind og bliv fristet.


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.