Honda fremviser en helt ny konceptbil på Geneve Motor Show, det drejer sig om en spæn­dende og nyska­bende sports­hybridbil. Samti­dig fremvises den fuldt ud køreklare FCX-konceptbil for første gang i Europa.

Honda Hybrid sports­bilskoncept.
Hondas nye sports hybridkonceptbil, repræsenterer det udviklingsar­bejde der er gjort for at skabe en unik fusion af avanceret hybrid teknologi og Fun-to-drive sports bils karakteristik. Den nye sports hybridkonceptbil, er designet af Honda R&D i Tyskland. Honda R&D Tyskland arbejder med ideen omkring at kunne forene ønskerne om en miljøvenlig bil, der stadig tilbyder køre­glæden som i en sportsbil.
FCX konceptbilen demonstrerer Hondas avancerede brændsels­celle­teknologi.

Den nye fuldt køreklare Honda FCX konceptbil har Europæisk premi­ere i Geneve. Bilen er nu udstyret med en nyudviklet kompakt FC Stack, som er forbedret og med høj effektivitet. Forbedringerne i den nyudviklede FC Stack medfører, at en FCX nu har en rækkevidde på 570 km og en topfart på 160km/t. Yderligere byder den nye FCX på en komfortabel og rummelig kabine, et futuristisk design samtidig med de imponerende forbedringer rent effektmæssigt. Et begrænset salg af en helt ny brændselscellebil, som er baseret på FCX kon­cept­bilen, vil i 2008 begynde i USA og Japan.

Fremtidens dieselmotor
Honda Civic Type R Honda vil samtidig præsentere en nyud­viklet dieselmotor, der redu­ce­rer udledningen af udstødnings gasser til samme niveau som for en benzinmotor. Den nye dieselmotor anvender en revolu­tione­rende NOx-kata­lysator (kvæl­stof­filter), der muliggør en reduk­tion af NOx-udled­nin­gen, som er stor nok til at udfylde de krav vedrørende ud­ledning, der er anført i Tier || Bin 5 fra det amerikanske EPA (Envi­ronmental Protection Agency). Honda plan­lægger at introducere frem­tidens dieselmotor i USA indenfor 3 år.

Hondas motorsportssatsning 2007
Honda fremviser for første gang i fuld offentlighed deres nye F1 racer RA107. Hondas motorsport engagement understreges yderligere ved visning af JAS Civic Type R, som er baseret på gade versionen af den
nye Civic Type R. JAS Civic Type R er udviklet igennem et tæt samar­bejde JAS Motorsport i Italien. Den nye JAS Civic Type R bliver udvik­let med henblik på deltagelse i Gruppe N og Gruppe A, samt den nye Gruppe R som introduceres i 2008.

Hondas Stærke modelprogram
Honda vil på deres stand yderligere vise den nye CR-V, Type R og den faceliftede FR-V, det resterende modelprogram vil også kunne ses på Hondas stand. Det omfattende ekstraudstyrsprogram vil også være at finde, bl.a. den spændende CR-V Aero Performance Pack.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.