Škoda Roomster, den helt nye og bemær­kel­sesvær­dige MPV, har fået 5 stjerner i Euro­NCAP’s kolli­sions­test. Det fejrer alle Škoda-forhand­lerne ved et stort Åbent Hus arran­gement i week­en­den.
Roomster fås med 3 benzin­motorer og 2 TDI diesel­motorer, og i 3 for­skel­lige udstyrs­niveauer Style, Sport og Comfort. Priserne star­ter ved kr. 199.000 for Room­ster med 1.2 benzin motor og Style udstyr.

Sikkerheden er i top, idet alle Roomster har antiudskridnings­syste­met ESP og 6 airbags som standard. Også komforten er ypperlig med Climatic semi­auto­matisk aircondition, radio med CD afspiller, der og­så kan afspille mp3 filer fra CD - der er desuden mulighed for AUX tilslutning af mp3 afspiller.

Bag rattet er fører­pladsen indrettet med størst mulig komfort for den, der skal køre bilen. Varme i forsæ­derne, der også kan indstilles i højden samt højde- og læng­de­justerbart rat giver mulighed for en ergo­nomisk perfekt køre­stilling.

Funktionalitet og fleksibilitet har været fokusområder i desig­net af Room­­ster. VarioFlex bag­sæde­systemet er med sine 20 indstil­lings­muligheder unikt – selv for en MPV. Bagsæderne kan indstilles indi­viduelt, så man får den foretrukne siddestilling. Alle tre bagsæder kan nemt tages ud af bilen.

Det midterste bag­sæde kan fjernes, og de to yderste sæder skubbes ind mod midten, hvis bag­sæde­pas­sa­gererne ønsker maksimal komfort og plads til brede skuldre. Bagsæ­derne er oven i købet hævet i forhold til for­sæderne, hvilket giver bagsædepassagerer bedre udsyn ud i stedet for at se ind i en nak­kestøtte.

Roomster tilbyder et utal af muligheder for indretning, og listen med ekstraudstyret, der ud­vider bilens anvendelsesmuligheder, er om­fattende. F.eks. kan der til­købes beslag til fastmontering af 2 cykler inde i bilen.

Škoda blev det 7. største personbilsmærke på det danske marked i 2006. Škoda markedsfører udover Roomster og Fabia, Octavia og Superb. 


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.