Opel Meriva får top­placering i stor tysk kvalitets­undersø­gelse.

Modellen har færrest fejl – mens andre Opel biler også udviser endnu bedre kvalitet.

Opel Meriva opnå­ede en første­plads ved at have færrest fejl i 2007 udgaven af den tyske TÜV rap­port. Undersøgelsen omfatter totalt set syv millioner biler årligt.

Meriva blev introduceret i 2003 og er med i den store test for første gang – idet første inspektion af en ny bil foretages efter tre år på gaden. Andre biler synes hvert andet år i Tyskland. Opel Meriva etablerede sig straks som bedste i toppen i dette kvalitetscheck, der omfatter 113 modeller op til tre år gamle.

Der blev kun fundet fejl i 1,8 procent af bestselleren Opel Meriva – gen­nemsnittet for industrien er 5,9 procent.

Øverste chef for Opel, Hans H. Demant, siger bl.a. ”Dette beviser, at vores indsats for at skabe kvalitet, giver resultater. Det demon­stre­res tydeligt med denne test af en af vore nyere modeller. De fleste af vore modeller har gjort fremskridt i forhold til sidste år, således ligger disse modeller – foruden Meriva - under gennemsnittet for industrien på de 5,9 procent:
Corsa (4.4 procent), Vectra (4.5 procent) og Astra (5.1 procent)

Merivas succes er så meget større, når man ved at en bilmodel me­get sjældent opnår en fejlprocent under de 2,0 procent.

TÜV rapporten 2007 medregner alle resul­tater fra generelle inspek­tioner foretaget i henhold til §29 i de tyske Road Traffic Regulations (StVZO) af TÜV testcentrene fra juli 2005 til og med juni 2006. I alt syv millioner biler blev analyseret.d din nye medarbejder h

 


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.