­“TAG Heuer SLR for Mercedes-Benz” - en ny og exclusiv auto­ma­tic chronograph i en begrænset udgave for sportbilsen­tu­sia­­ster.

Det sene­ste produkt af et langt og frugt­bart samar­bejde mel­lem Merce­des-Benz Accessories GmbH og den schwei­ziske urfabrikant  TAG Heuer er det nye “TAG Heuer SLR for Mer­cedes-Benz.”

Den nye automatiske chronograph kombinerer den klassiske urna­ger­kunst med en fremragende teknik og eksklusivitet. Det er det tredie ur i denne udgave, der bliver sat til salg i løbet af sommeren, og som lanceres i en stærkt begrænset version på bare 3.500 enhe­der.

Der er specielle kendetegn ved dette high-tech ur inklusive chrono­gra­phens knapper på siden af skiven, der leder tankerne hen på gear­stangs­knoppen til den automatiske transmission i en Mercedes-Benz SLR McLaren super sportsvogn.

Og der er en masse features i "TAG Heuer SLR for Mercedes-Benz”  chronograph, som til fulde lever op til de behov, som en ægte sports­vognsentusiast er i besid­delse af. Knapperne til stopuret, som sidder fornuftigt inden for ræk­kevidde, garanterer for både simple og præcise målinger. Og disse knapper er så specielle, at den schweiziske urma­ger TAG Heuer worldwide har taget patent på designet.

På den sorte urkant, der er frem­stillet i titanium af meget høj kvali­tet, har man indgraveret et SLR logo og der er samtidig en skala bereg­net til en nøjagtig fartmåling. Når man aktiverer knappen med to tryk bliver det muligt at måle hastig­heder helt op til 400/t, og det burde jo være nok for selv den hurtigste fartdjævel. Basis for kalku­latio­nen er 1.000 meter, som nemt kan måles på de fleste af Euro­pas motorveje ved hjælp af standerne i vejkanten.

Modellen er vandtæt ned til 100 m og er i øvrigt markeret med serie­nummer ud over SLR-logoet. Uret fås med to forskellige remme - en med en femrækker stållænke og én med en særlig gummilænke, der tilpasser sig ejerens håndled.

Modellen fås ab juni 2007 hos særligt udvalgte urmagere.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.