Vinderen af Audi Twin Cup 2006 i Danmark er netop blevet kåret. Det blev Team "Ringenes Herrer Teknik" fra SMC-Biler Esbjerg A/S bestående af Martin Lauridsen, Peter Bundegaard, Robert Hansen og Morten Spangsberg.Vinderen af Audi Twin Cup 2006 i Danmark er netop blevet kåret. Det blev Team "Ringenes Herrer Teknik" fra SMC-Biler Esbjerg A/S bestående af Martin Lauridsen, Peter Bundegaard, Robert Hansen og Morten Spangs­berg.

Sammen med titlen som vinder af Audi Twin Cup 2006, er Esbjerg den danske repræsentant ved det kommende verdensmesterskab i Audi Twin Cup, som afholdes i Amsterdam sidst i juni. Her skal de samtidig forsøge at forsvare det flotte verdensmesterskab, som Jysk Automobil Centrum fra Randers hjemførte sidste år.

Audi Twin Cup er en konkurrence, hvor Audi forhandlere og service­værksteder over hele verden dystrer om at blive deres respektive lands nummer 1, når det gælder kundeser­vice og viden om den kom­plicerede teknologi i Audi-bilerne. På den måde holder medarbej­derne sig hele tiden ajour med den nyeste biltekniske udvikling.

Audi-fabrikken har udviklet Twin Cup, som er en allround dybdegå­ende og udfordrende test af personalet. Der er to sideløbende kon­kurrencerunder, som løber over 10 måneder, med en omfattende mængde spørgsmål af høj sværhedsgrad. Spørgsmålene kræver stor paratviden, men det er også nødvendigt at følge med i den inter­nationale udvikling og deltage løbende i uddannelse.

 

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.