Et nyt sty­ling-kit strammer linierne op på den nye Jaguar XK.

Er du den lykkelige ejer af en Jaguar XK, kan du nu med fabrik­kens hjælp gøre mo­dellen endnu mere eks­klusiv og dermed adskille dig fra mæng­den.

Her hjemme skal der ikke meget til at adskille sig - du behøver blot at købe en standard XK, så er du allerede i særklasse. Men sådan er det ikke i bl.a. England, hvor modellen er mere udbredt. Og det er her og på andre større markeder man i første omgang har tiltænkt pakken med de eksklusive karosseridele, der gør modellen mere sofistikeret.

xSættet består af flere dele - bl.a. af både front- og hækspoiler, ny grill samt nye afgangsrør. Og så lover fabrikken, at alle dele nemt kan monteres med de medfølgende fittings.

Jaguars designmanager Ian Cullum påpeger, at XK-modellens linier og udstråling med denne pakke visuelt understreges i en mere stil­fuld retning samtidig med at bilens linier bevidst sænkes.

Pakken bliver sat til salg i løbet af marts måned.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.