Den nye Land Rover Freelander 2 har fået en forry­gende start. Den er blandt andet ble­vet udnævnt til årets SUV 2007 af det internatio­nale bilmagasin, Top Gear Magazine.

Forud for udnæv­nel­sen blev den nye Freelander model prøvekørt af Top Gear’s ansete test­team på vanske­lige veje i Indien: ”Vi kørte fra Mumbai til Goa og tilbage igen på fire dage - i alt 2.000 km på ver­dens travleste, hårdeste og far­lig­ste veje. Freelander klarede opga­ven som transportmiddel for teamet og masser af fotoudstyr til top­karakter,” siger chefredaktør Michael Harvey.

”Hvis man skal på tur med mand­skab og bagage og vil køre komfortabelt, sikkert og med stil, så er Freelander 2 faktisk det eneste rigtige valg i det kom­pakte SUV segment,” tilføjer redaktøren.

Land Rover’s admini­stre­rende direktør Phil Popham hæfter sig ved, at Top Gear’s test­kørerteam er klodens mest indflydelsesrige, idet ma­ga­­sinet udgives i flere og flere lande. ”At blive udnævnt til Årets SUV af dem - og tilmed i det stærkt konkurrenceprægede SUV seg­ment - er en enestående aner­kendelse og en fantastisk start for Freelander 2.” siger Phil Popham.

Freelander 2 kommer til salg i Danmark primo 2007.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.