autoteket
  SØG
mandag  15/7-2024  uge 29
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo

Peugeotsektionen

Til udskrift | Send bilmærke-side

K. W. Bruun Import A/S har siden 1952 varetaget markedsføring og salget af Peugeot i Danmark gennem et fintmasket net af dygtige forhandlere. Som følge af Peugeot Danmarks positive resultater overtog vi i 1998 det svenske marked med en selv­stændig søsterorganisation, K. W. Bruun Autoimport A B, hvilket hurtigt skabte fremgang. Sidst har K. W. Bruun i 2005 overtaget importen af Peugeot i Island, hvor Bernhardt EHF har ansvaret for salg og service.

Ansvaret for distribution af reservedele og tilbehør til Danmark, Sverige og Island er lagt i hænderne på K. W. Bruun Logistik A/S, som har til huse i Hedehusene.

K. W. Bruun Scandi A/S, som blev etableret i 1998, er moderselskab for alle K. W. Bruun selskaber. Det ejes af Interdan A/S, som foruden Østergaard Biludlejning Europcar, også ejer Nissan Motor Danmark og Daewoo Danmark, samt Multibrand A/S, der bl.a. står for importen af Ssang Young.

Gennem en dynamisk organisation og et tæt samarbejde med et professionelt forhandlernet, som også fokuserer 100 % på Peugeot, er det lykkedes Peugeot Danmark at ”erobre” det danske marked som det mest solgte bilmærke for sjette år i træk. Peugeot Danmark har 62 selvstændige forhandlere og 6 autoriserede servicecentre/værksteder fordelt over hele landet, der med deres engagement og fokus på langsigtede løsninger er en vigtig kilde til Peugeots succes.

Hos Peugeot Danmark er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse med Peugeot, fra den første prøvetur til købet af den næste Peugeot.

Alle kæmper kort sagt for at sikre: kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

 

Om Mazda

I de sidste 80 år har Mazda udviklet en etik og kreativ filosofi i forbindelse med design, hvor kundernes behov sættes i centrum.

Hos Mazda er vi stolte af at skabe biler, som overgår forventningerne, og som flytter grænserne for teknologi og kreativitet, stil og komfort, præstationer og sikkerhed.

Vores historie viser kernen i vores forretning, kilden til vores inspiration, formåen og entusiasme.

Vores fremtid viser vores forhåbninger og realiseringen af vores drømme...

 

Mazda Historie

Navnet Mazda stammer fra Ahura Mazda, den højeste Zoroastriske gud for fornuft, som tildelte visdom og forenede menneskeslægten, naturen og de andre guder. Navnet ligger også tæt op ad firmaets grundlægger Mr Jujiro Matsuda. Han grundlagde firmaet i 1920 som Toyo Cork Kogyo Co., Ltd. I 2001 fejrede firmaet 70 år inden for automobilproduktion.


 Tidlige køretøjer

Fremstilling af maskinværktøjer startede i 1929, lidt senere efterfulgt af en trehjulet lastvogn, Mazdago, i 1931. Den første bil, Mazda R360 Coupe, som var en todørs personbil, så dagens lys i 1960, og den firedørs Mazda Carol dukkede op i 1962. Det følgende år nåede den samlede automobilproduktion en million.


 Tradition for nyskabelse

Mazda's første bil med rotationsmotor, Mazda Cosmo Sports 110S, blev lanceret i 1967. Andre bemærkelsesværdige biler, som har hjulpet med at skabe vores ry, omfatter introduktionerne i 1977 af Mazda Familia (323) og Mazda Capella (626). Vores sportsvognes arv blev solidt etableret med Mazda RX-7 (1978) og konsolideret yderligere med verdens mest solgte tosæders sportsvogn, Mazda MX-5, der blev lanceret første gang i 1989.


 Motorteknologi

Mazda har været i front med motorudvikling siden 1961, da vi startede et samarbejde med det tyske firma NSU/Wankel om rotationsmotorer.
Det seneste gennembrud er den nye RENESIS-motor, som ligger i konceptbilen RX-EVOLV.


 Halvfemsernes succeser

Vi var meget stolte over at vinde 24-timers løbet Le Mans med Mazda 787B i 1991. Det var den første sejr for en japansk bilproducent og den eneste sejr nogensinde for en rotationsmotor.

Prototypen på Xedos 9 vakte stor opmærksomhed på 1993 Frankfurt Motorshow. Vi indførte Mazda Digital Innovation i 1996 med førende teknologi. Sidste år trådte den stilistiske og nyskabende Mazda Premacy ind på scenen. I det nye århundrede er bil nr. 35 million rullet af produktionslinjen.


 Et stabilt partnerskab

Firmaet havde først et partnerskab med Ford i 1969, hvor der var et samarbejde om produktion af automatgearkasser. Ti år senere købte Ford en 25% andel i Mazda, og forholdet har udviklet sig stærkt lige siden - AAI, firmaernes fælles selskab i USA, har fremstillet over 2 millioner køretøjer siden 1992.

Mazda's fremtid

Mazda's Kontrast i Harmoni-designtema er inspireret af harmoniske kontraster i naturen, som overskrider ren skønhed for at udtrykke rendyrket indre styrke.

Vores næste generation af biler vil fortsat fremmane vores stærke designtema. Vores design vil udvide automobilteknologiens grænser. De vil bygge på vores tradition for innovation, så du kan vælge mellem en række af stilistiske og energiske køretøjer.


Teknologiske innovationer

Der er i øjeblikket flere enestående teknologiske udviklinger hos Mazda, der er meget fremadrettede. Vores elektroniske biler med brændstofceller (FCEV'er) er biler med en ren motor, som i sidste ende vil gavne miljøet. Indtil disse FCEV'er klar, forfiner vi DIRECO-D, vores turbodieselmotor med direkte indsprøjtning, med dens STEP 4 katalysator.

I mellemtiden fås Mazda's ringformede CTV (Continuous Variable Transmission) - en gearkasse udstyret med en metalrem, der eliminerer rykvise gearskift, forbedrer brændstoføkonomien og giver stressfri kørsel. Og endelig er "Life Breath" verdens første kabineluftfilter er, der kan fjerne aldehyder, som er skadelige forureningsstoffer, vi påvirkes af i hverdagen. Du kan selv teste det, f.eks. i Mazda Premacy.


Mazda og miljøet

Mazda tager miljømæssige problemer meget alvorligt - vi indarbejdede en erklæring i vores politikmanifest i 1992 og har gjort store fremskridt inden for miljøbeskyttelse lige siden.

Konceptbiler

Mazda har en langvarig tradition for udvikling af en serie spændende konceptbiler. Vores fremtidige modeller er ingen undtagelse. De vil ændre radikalt på både videnskaben og kunsten ved at køre bil. Få mere at vide om Mazda konceptbiler.


www.peugeot.dk - søg efter brugte og nye Peugeot til salg

kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?


annonce


annonce


 

10006 online Copyright © 2002-2024 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info