Dansk Automobil Sports Union (DASU):

DASU nyhedsbrev

RALLY DM 4

Aarhus Auto­mobil Sport afvikler lørdag fjerde afdeling af dan­marks­mesterskabet i rally. Mere end 70 biler deltager i løbet, der har sin officielle start lørdag kl. 9.30 fra Torvet i Odder. Den DM-førende Morten Karl er en af storfavoritterne til at løbe med sejren efter de 111 km. hastighedsprøver. Han har nemlig vundet de to seneste udgaver af løbet, der blev kørt i 2002 og 2004.

ANDET

Viborg Motor Klub er lørdag vært ved sidste afdeling af Folkerace Cuppen på Løvelbanen.

Mestrene i de historiske baneklasser skal findes, når Historisk Motor Sport Danmark lørdag og søndag afholder løb på Sturup Raceway ved Malmø.

Rødby Gokart Klub afvikler denne weekend SM-finalen i karting, mens Grindsted Gokart Klub afvikler sidste afdeling af JFM i karting.

Holbæk Amts Motorklub afholder fredag SM i bilorientering, mens Motorklubben Centrum, ligeledes fredag, afholder MKC Cup i økonomiløb.

VM I MRC

Martin Lissau er eneste danske deltager ved VM i MRC-klassen 1:5 Large Scale, der denne weekend afholdes i Brisbane i Australien.

SÆSONFINALE I GP2

GP2-feltet med Christian Bakkerud er denne weekend i Valencia i Spanien, hvor sæsonens sidste løb køres.

TV2 Sport sender fra GP2 lørdag kl. 19.55. Eurosport sender lørdagens løb søndag morgen kl. 9. Herefter sendes søndagens løb live kl. 10.

F1 JAPAN

Årets tredjesidste formel 1 løb køres denne weekend i Japan.

TV2 Sport og TV2 sender fra løbet hele weekenden. Se hvornår på TV Oversigten på TV2’s hjemmeside.