autoteket
  SØG
onsdag  12/12-2018  uge 50
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo
pressemeddelelser
Publiceret 21/6-2012 12:52 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Citroën Danmark A/S:

Citroën accellerer sin strategi om udvikling på de internationale markeder med to nye modeller

Citroën accelerer sin udvikling på mar­ke­derne uden for Vest­europa. Det sker dels ved at lan­cere DS-produkt­linjen i Kina ultimo juni, dels ved at udvide sit øvrige modelprogram med 2 nye modeller. Formålet er at styrke modelprogrammet i det såkaldte C-segment, dvs. biler i den kompakte mellemstørrelse, specielt på markeder i vækst, som f.eks. Kina og Rusland. På verdensplan udgør denne bilstørrelse en tredjedel af det samlede bilsalg og er det største segment med et salg på over 20 millioner biler i 2011.

I C-segmentet tegner sedan-udgaver sig for 43 % af salget i Rusland og for hele 79 % i Kina, og derfor lancerer Citroën den nye Citroën C-Elysée og C4 L, som er en lounge-udgave af C4. To slags forskellige sedan, som supplerer hinanden og er tilpasset de markeder, som de skal sælges på. Bilerne er udviklet i Frankrig i tæt samarbejde med de internationale teams og byder på spændende design og teknologi i gennemført udførelse af høj kvalitet. Der er ikke planer om at tage C-Elysée og C4 L til Danmark.

Den nye Citroën C-Elysée er omhyggeligt udviklet til kunder, der efterspørger en sedan med et moderne design til en overkommelig pris. Formgivningen har tydelige referencer til mærket og signalerer en robust bil. C-Elysée er 442 cm lang, og takket være den lange akselafstand på 265 cm er den usædvanlig rummelig. Pladsen ved bagsæderne er som i større biler, og bagagerummet rummer hele 506 liter. Afhængig af marked omfatter motorprogrammet bl.a. den nye økonomiske benzinmotor VTi 72.
Citroën C-Elysée skal produceres på den spanske fabrik i Vigo og kommer til salg i slutningen af året i Tyrkiet, Centraleuropa og Algeriet som de første markeder.

Citroën C4 L henvender sig til kunder i den øverste del af C-segmentet med et elegant og dynamisk design. Det er den første serieproducerede model, der er formgivet af Citroëns designcenter i Shanghai.

Bilen er 462 cm lang og transporterer sin fører og passagerer på første klasse med høj komfort, masser af plads og en særlig lounge-indretning bag i bilen (forlænget akselafstand, skålformede sæder, mulighed for justering af ryglænets hældning). Hertil kommer en række former for avanceret udstyr. Citroën C4 L er udstyret med benzinmotorer af nyeste generation: THP 155/170 (afhængig af marked) og VTi 135.

For at være så tæt på markedets ønsker som muligt produceres bilen på sine to hovedmarkeder, nemlig fra ultimo 2012 på fabrikken i Wuhan til det kinesiske og fra første kvartal 2013 i Kaluga til det russiske marked.   

Citroën Danmark A/S
Telefon 36 18 02 00,

Revideret 21/6-2012 13:05 Fra nyhedsbrev Nr. 19/2012
Publiceret 29/2-2012 11:36 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Citroën Danmark A/S:

Ny konceptbil på standen i Geneve - Citroën DS4 Racing

Citroën har nu solgt godt 180.000 biler i DS-produkt­linjen. For at markere denne succes præsenteres konceptbilen Citroën DS4 Racing på forårets store biludstilling i Geneve. Ligesom for DS3 Racing er det motorsports- og designafdelingen, som i fællesskab har udviklet bilen.

Konceptbilen signalerer Racing på alle måder. I forhold til den serieproducerede DS4 er den er sænket med 35 mm, sporvidden er øget med 55 mm foran og med 75 mm bag, og den er udstyret med hækdiffuser og en særlig frontspoiler. Turbomotoren på 1,6 liter er videreudviklet af motorsportsafdelingens ingeniører til en effekt på 256 hk, svarende til 160 hk/liter, hvilket er ny rekord for denne type bil. Samtidig er udledningen af CO2 blot 155 g/km.  

Desuden har de videreudviklet chassis og undervogn. Bremsekalibrene foran har fire stempler, og diameteren på de specifikke bremseskiver er øget til 380 mm. Hertil kommer dækmonteringen med 19 tommer (235/40).

En anden særlig finesse ved Citroën DS4 Racing Concept er lakeringen med en overflade, som fanger lyset på en ganske særlig måde, der fremhæver bilens linjer. Lakeringen er moderne og robust, hvilket er vigtigt for en sportslig bil. Taget er tofarvet, og bilen er udstyret med specifikke tofarvede fælge.

Biludstillingen i Geneve er åben for publikum fra den 8. – 17. marts 2012.  

Citroën Danmark A/S
Telefon 36 18 02 00,

Revideret 29/2-2012 12:57 Fra nyhedsbrev Nr. 9/2012
Publiceret 8/2-2008 08:08 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Citroën Danmark A/S:

VM-START NUMMER 100 FOR SÉBASTIEN & DANIEL

Starten i det Sven­ske Rally er start num­mer 100 for Sébastien Loeb & hans co-driver Daniel Elena i VM sammen­hæng.

Ved det netop afslut­tede rally i Monte Carlo var der ikke meget sne på ruten, men det kan blive anderledes i det Svenske Rally, som af­vikles et godt stykke op i Sverige i egnen omkring Karlstad. Der er lagt op til en særde­les spændende rute, idet 60 % er ændret i for­hold til 2007. Ruten omfatter prø­ver, som ikke har været med i det Svenske Rally siden 2000.

Citroën-mandskaberne og teamet har forberedt sig med vintertest til løbet, som kan være specielt i kraft af minustemperaturer, høje ha­stigheder og læn­gere reak­tionstid for bilerne, hvis underlaget er glat. Skulle der ikke være sne på prøverne, så bilerne kører på den bare jord, er løbet ekstremt hårdt for under­vognen.

Sébastien er naturligvis opsat på at vinde i sin VM-start nummer 100, men endnu mere opsat på at køre points hjem i begge mesterskaber.

Før løbet er stillingen* i de to mesterskaber:

Mesterskabet for konstruktører*:
1) Citroën 11 points, 2) Subaru 10 p., 3) Ford 8 p., 4) Stobart 8 p. og 5) Suzuki 2 points..

Mesterskabet for kørere*:
1) S. Loeb 10 points, 2) M. Hirvonen 8 p., 3) C. Atkinson 6 p., 4) F. Duval 5 p., 5) P. Solberg 4 p., 6) G. Galli 3 p., 7) JM Cuoq 2 p. og PG. Andersson 1 point.

* med forbehold for FIA’s offentliggørelse af resultaterne.

Samtidig med starten på den nye sæson har Citroën etableret et særligt site for WRC på www.citroen-wrc.com der også er på engelsk.

Kalenderen for 2008 tæller 15 løb.

76e Rallye Automobile Monte-Carlo 24 - 27/1
Uddeholm Swedish Rally 8 - 10/2
MEX Rally Mexico 29/2 - 2/3
Rally Argentina 28 - 30/3
Jordan Rally WRC 24 - 27/4
Rallye d''Italia-Sardegna 16 - 18/5
Ultimate Acropolis Rally 29/5 - 1/6
Rally of Turkey 13 - 15/6
Neste Oil Rally Finland 31/7 - 3/8
ADAC Rallye Deutschland 15 - 17/8
Rally of New Zealand 28 - 31/8
Rallye de España 2 - 5/10
Rallye de France Tour de Corse 10 - 12/10
Rally Japan 24 - 26/10
Wales Rally GB 28 - 30/11

Citroën Danmark A/S
Telefon 36 18 02 00,

Revideret 8/2-2008 08:10 Fra nyhedsbrev Nr. 7/2008
Publiceret 24/1-2008 13:00 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Citroën Danmark A/S:

Citroën planlægger vækst i Skandinavien

For at ac­ce­lerere sin frem­gang i Danmark, Norge og Sverige lan­cerer Citroën en plan for vækst i salget og etablerer en afdeling for Skan­dinavien.

Danmark, Norge og Sverige er vigtige for Citroëns udvik­ling. Tilsam­men udgør de det 7. største marked for Citroën i Europa.

2007 har været et godt år i Skandinavien, og Citroën ønsker at a­ccelerere salget og øge sin markedsandel fra og med 2008. Målet er at være blandt de førende bilmærker på det skandinaviske marked i 2010.

Med 19 lanceringer i de kommende år rummer produktplanen en ene­stående mulighed for Citroën i Skandinavien. Den snarlige intro­duktion af den nye C5 (sedan og stationcar), som er en bilstørrelse der tegner sig for 35 % af mar­kedet i Skandinavien, er et godt tids­punkt for at iværksætte en sådan vækstplan, der baseres på en ny organisation.

Citroën etablerer en ny kommerciel organisation i Skandinavien for at være mere lydhør over for markederne og for at styrke de ressour­cer, der er i direkte kontakt med forhandlernettene.

Derfor etableres en afdeling for Skandinavien, som får hjemsted i København og som kommer til at arbejde tæt sammen med tre natio­nale kommercielle afdelinger i Norge (Oslo), Sverige (Stockholm) og Danmark (Køben­havn). Disse vil være en direkte support for forhand­lernettene og kunne koncentrere sig om at gøre forhandler­nettene endnu mere salgs- og kundeorienterede og at forbedre kundernes tilfredshed.

Citroën forudser en markant stigning i salget i Skandinavien i de kommende år og kan dermed bidrage til at nå de ambitiøse mål, koncernen PSA Peugeot Citroën har sat sig. 

Citroën Danmark A/S
Telefon 36 18 02 00,

Fra nyhedsbrev Nr. 4/2008
Publiceret 4/12-2007 13:39 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Citroën Danmark A/S:

2007 WRC ... Sébastien verdensmester igen

­Takket være en me­get vel­overvejet og profes­sionel kør­sel i sæso­nens sidste løb sikrede Sébastien Loeb & Daniel Elena sig for fjerde år i træk ”ver­dens­me­ster­skabet i rally for kørere”, idet de kom ind på en flot tred­jeplads i Wales. Det andet of­fi­cielle mand­skab Dani Sordo & Marc Marti slut­tede på en femte­plads.

Vejrforholdene under løbet var mildest talt voldsomme, idet kraftig blæst og regn gjorde flere af prøverne usædvanlig vanskelige. Men som direktøren for Citroën Sport, Guy Fréquelin, udtalte: ”Når man kører om mesterskabstitlen så sent på året som i decem­ber, og endda i Wales, forventer man, at vejret bliver en udfordring …vi må sige, at vore forventninger til fulde er blevet indfriet.
Sejren i mesterskabet gør mig både glad og stolt og vidner om Sé­bastiens og Daniels imponerende talent og den store indsats, som teamet har ydet igennem hele sæsonen. Det er fantastisk at vende tilbage til VM i Rally efter et års fravær og så vinde mesterskabet for kørere med C4 WRC, en helt ny rallybil”.

Sébastien Loeb er selvsagt ikke mindre begejstret og særlig glad for at køre sejren hjem i det løb, som er det sidste for sportsdirektør Guy Fréquelin, der nu går på pension.

Generaldirektøren for Citroën, Gilles Michel, er også stolt af sit team. ”Med deres sejr i verdensmesterskabet i rally for kørere er Sébastien Loeb & Daniel Elena et strålende eksempel på det image, som Citro­ën ønsker at gøre sit, nemlig stor kompetence og dybfølt engage­ment på en enkel og ligefrem måde. Deres samarbejde og den må­de, de har forstået at vinde deres fjerde titel på, kaster glans over Citroën”.

Slutstillingen i Wales blev:
1. M. Hirvonen/J. Lehtinen (Ford Focus) 3 timer 22 min 50,9 sek
2. M. Grönholm/T. Rautiainen (Ford Focus) + 15,2 sek
3. Sébastien Loeb/Daniel Elena (Citroën C4) + 1 min 33 sek
4. P. Solberg/P. Mills (Subaru Impreza) + 2 min 57,3 sek
5. D. Sordo/M. Marti (Citroën C4) + 3 min 14,3 sek
6. M. Wilson/M. Orr (Ford Focus) + 7 min 32,9 sek
7. C. Atkinson/S. Prevot (Subaru Impreza) + 8 min 29,5 sek
8. M. Stohl/I. Minor (Citroën Xsara) + 8 min 54,6 sek
9. X. Pons/X. Amigo (Subaru Impreza) + 9 min 48,8 sek
10. JM Latvala/M. Anttila (Ford Focus) + 10 min 42,4 sek

Dermed er slutstillingen i VM i Rally 2007
Mesterskabet for kørere*:
1) S. Loeb 116 p., 2) M. Grönholm 112 points, 3) M. Hirvonen 99 p., 4) D. Sordo 65 p., 5) P. Solberg 47 p., 6) H. Solberg 34 p., 7) C. Atkinson 31 p., 8) JM Latvala 30 p., 9) M. Stohl 13 p., 10) F. Duval 12 p., 11) M. Wilson 11 p., 12) T. Gardemeister 10 p.,
13) J. Kopecky 10 p., 14) D. Carlsson 9 p. og 15) G. Galli 5 p.

Mesterskabet for konstruktører*:
1) Ford 212 points, 2) Citroën 183 p., 3) Subaru 87 p., 4) Stobart 81 p. og 5) OMV Kronos Citroën 45 points.
* med forbehold for FIA’s offentliggørelse af resultaterne.

Kalenderen for de 16 VM-løb i 2007 så således ud:
Monte Carlo 18 - 21/1, Sverige 9 - 11/2, Norge 16 - 18/2, Mexico 9 - 11/3, Portugal 30/3 - 1/4, Argentina 4 - 6/5, Italien 18 - 20/5, Grækenland 1 - 3/6, Finland 3 - 5/8, Tyskland 17 - 19/8, New Zealand 31/8 - 2/9, Spanien 5 - 7/10, Frankrig 12 - 14/10, Japan 26 - 28/10, Irland 15 - 18/11 og Wales 30/11 - 2/12.

Flere detaljer kan læses på www.citroen.com…. Sport .. Engelsksproget 

Citroën Danmark A/S
Telefon 36 18 02 00,

Revideret 4/12-2007 13:40 Fra nyhedsbrev Nr. 49/2007
kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?

PRESSEMEDDELELSER:

oversigtseneste

nyhedsbrev
TILMELD
FRAMELD

 

KATEGORIER
Additiver
au2parts
Auktioner
Aut. værksted
Autodiagnose
Autoimport
Autolakering
AutoPartner
Autoradioer
Autoservice
Autotransport
Autotransportør
Bilanalyser
Bilklubber
Biludlejning
Biludstillinger
Bilvask
Bilvaskeanlæg
Bilvurderinger
Bosch Car Service
Brugtbilvurderinger
Chassiser
Designcenter
Dæk
EDB-løsninger
Elbiler
El-bilproducent
Elektriske dele
Eneforhandler
Faglitteratur
Foreninger
Forhandlere
Forhandlerkæde
Forhandling
Fælge
GPS/Navigation
Hjælpematerialer
Højttalere
Import
Importører
Industriel bearbejdning
Industrikomponenter
Institutioner
IT-løsninger
Kassevogne
Kemiske produkter
Klargørings­center
Konsulentvirksomhed
Kølere
LAKexperten
Lakreparation
Leasing
Logistik
Logoplates
Marinekomponenter
Marketing
Minibusser
Ministerier
Motorrenovering
Motorrens
Motorsport
Multimedie systemer
Musikanlæg
Navigation
Nøgleringe
Online-løsninger
Organisationer
Pressemeddelelser
Pris
Prisberegning
Prisforhandling
P-skiver
Reklameartikler
Reservedele
Restaurationsbranchen
Rådgivning
Servicepartner
Servicerens
Skadecenter
SMS Service
Software
Specialopbygninger
Styling
Tilbehør
Tilsætningsstof
Transport
Tuning
Udstillinger
Undervognsbehandling
Varmeanlæg
Vask
Vejhjælp
Vitesse-racing
Værksted
Værktøj
Web-løsninger


annonce


annonce

 

105 online Copyright © 2002-2018 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info