Jørgen Hansen og Jesper Holden vandt den tætteste sejr på Padborg Park, da de sejrede i klasse 1 med bare 16 sekunders forspring. Under tidtagningen var det kraftige regnvejr og de medfølgende vandpytter den største udfordring­Jørgen Han­sen/­­Jes­per Holden tog sejren i den mest jævn­byrdige klas­se.

Tredje afdeling af Da­nish Endurance Cham­pionship blev lør­dag efter­middag kørt på Padborg Park, hvor 36 mand­skaber fordelt på tre for­skellige klas­ser i bedste Le Mans-stem­ning kæmpede om at til­bage­lægge flest om­gan­ge over de godt fire timer, løbet varede.

Størst spænding om udfaldet var der i klassen for de mindste biler op til 1600 cm3, hvor positionerne konstant skiftede mellem de forskel­lige hold i takt med, at de skulle i pit for at tanke og skifte dæk, fik skader på biler­ne, der skulle repareres, eller havde uheld på racer­banen.

Klassens forsvarende mestre Johnny Andersen/Frankie Jørgensen­/­Keld Brændgaard, Horsens/Horsens/Vedbæk, lagde ud med at føre klassen, men trak så taktikken med tankstoppet så yderligt, at man endte med at køre tør for benzin. Dette forfremmede de følgende hold Steffen Larsen/­Tom Rørvig, Greve/Ørum, og Werner Wounlund/­Bjørn Larsen, Ishøj/Greve, men da godt halvdelen af løbet var kørt, var de alle blevet overhalet af Jørgen Hansen/Jesper Holden, Skær­bæk/Rødding. Det sydjyske makker­par var i den næste time konstant med i kampen om klasseføringen, som dog skiftede ejermand mellem dem og Steffen Larsen/Tom Rørvig i takt med at teamene skulle tan­ke, men fra en placering bagest i feltet dukkede Chris Larsen/­Lasse Pedersen/Jannik Jensen, Horsens/Juelsminde/Horsens, op. Denne trio kørte stærkere og stærkere og overtog andenpladsen, men da løbet blev flaget af, manglede Chris Larsen knapt 16 sekun­der i at nå Jørgen Hansen.

Kampen om generalsejren på Padborg Park stod mellem BMW’en (t.h.) med Claus Klostermann, Michael Klostermann og Kurt Thiim og Porschen med Michael Nissen, Ole Poulsen og Kristian PoulsenOgså i klassen for de største biler over 2000 cm3 var der udsigt til tæt opgør. Her havde DTC-køreren Kristian Poulsen, Padborg, fået opbygget et forspring på et par omgange, da han midtvejs i løbet overlod sin Porsche til først Ole Poulsen, Pad­borg, og siden Michael Nissen, Middel­fart. Men der blev gjort stort indhug i forspringet af Claus Klostermann/Michael Klostermann/Kurt Thiim, Solrød Strand/­Gørløse/Luxembourg. Sidst­nævnte trio havde vundet foregående langdistanceløb på banen, og de var meget opsat på et dacapo.

Da de sidste tankstops var overstået godt en time før løbet afslut­ning, befandt Claus Klostermann sig i front med en omgangs for­spring til Michael Nissen, men denne var meget opsat på at køre det tabte ind. Han passerede Claus Klostermann og kom på omgangs­højde med ham, men hele to gange spandt han af banen, hvilket effektivt gav sejren til Klostermann & co.

Klassen for biler mellem 1601 og 2000 cm3 endte med en ny sejr til Martin Clausen/Ulrik Larsen, Skærbæk/Asperup, men i løbets ind­le­dende fase var de ikke hurtigste mandskab på banen. Her havde Roland Poulsen, Sverige, lagt ud i et gevaldigt tempo, som gjorde, at han efter 40 minutter kørsel kunne overtage klasseføringen og sam­tidigt opbygge et mindre forspring. Men et sammenstød med en lang­sommere konkurrent sendte ham ud af løbet.