Audi sender hvert år mange nye biler ud på de danske veje og vil derfor gerne være med til at ændre danske bilisters adfærd i forhold til affald langs vores veje.

Sammen med andre partnere støtter Audi op omkring Hold Danmark Rent vejkampagnen "Rene veje nu 2012". Kampagnen gennemføres for tredje år i træk med humor og sjove oplevelser, og effektmålinger viser, at den nytter. Hele fire ud af 10 bilister har ændret adfærd i forhold til det at smide affald ud af vinduet. Dette tal skal endnu højere op til glæde for os alle sammen.

"Rene veje nu 2012" kampagnen er netop blevet skudt i gang af transportminister Henrik Dam Kristensen og fortsætter det meste af september måned. Hos Audi sker det bl.a. i forbindelse med Audi Days hos de danske Audi forhandlere i weekenden 15.-16. september, hvor den nye Audi A3 kan opleves live, og lommeskraldeposer til brug i bilen uddeles.

Mere information om kampagnen findes på http://www.holddanmarkrent.dk/, og på www.facebook.com/holddanmarkrent er det også er muligt at deltage i konkurrencen om at vinde Audi A1(26 km/l) i en uge.