Tesla Motors og P. Chri­sten­sen a/s indgår offi­cielt samarbejde og tilby­der nu leasing og finan­siering af den elek­triske sportsvogn Tesla Road­ster; verdens eneste miljørigtige sports­vogn.

Fredag den 24. juli offent­liggør P. Christen­sen a/s og Tesla Motors det første officielle samarbejde om leasing og finansiering af Tesla Mo­tors bane­brydende elektriske sportsvogn Tesla Roadster. ”Vi har på det sene­ste ført talrige samtaler med attraktive finansierings­part­nere, men valget faldt på P. Christensen a/s, fordi de har en helt unik erfaring med netop vores kundesegment på et af Danmarks mest attraktive markeder. P. Chri­sten­sen a/s er specielt stærke in­den for salg, service og finansierings­løsninger, som supplerer vo­res kompetencer optimalt,” fortæller Esben Pedersen, Sales and Marke­ting Director Tesla Motors Euro­pe. Samar­bejdet åbner mulig­heder for, at firmaer og private kan finansiere anskaf­felsen af den elek­tri­ske bil uden unødigt at belaste likviditeten.

Peter Christensen, ejer og adm. direktør af P. Christensen a/s udta­ler; ”Vi er utroligt stolte af, at Tesla Motors har valgt at samar­bejde med netop os. Vi har altid i vores virksomhed haft en stærk tro på, at man skal være på forkant med fremtiden, og vi har derfor også lagt os ekstra meget i selen for at kunne tilbyde rigtig attraktiv leasing af Tesla Road­ster”. Peter Christensen smiler og tilføjer; ”Det er impone­rende, som Tesla Motors på så kort tid har bragt det helt rigtige pro­dukt til markedet. Med den innovation og entusiasme der præger Tes­la Motors, så tror jeg alle vil blive overrasket over, hvor meget de­res miljørigtige tek­nologi vil komme til at præge resten af bil­bran­chen i den kommende tid”.

Tesla Road­ster blev sidste år præsenteret som århundredets vig­tig­ste bilnyhed i Dan­mark. Bilen, som har vundet design- og mil­jøpriser verden over, er desuden Hollywoods miljøbevidste stjerners mest eftertragtede kø­retøj. Matt Damon, George Clooney og Steven Spiel­berg er blandt de 600 amerikanere, som allerede har fået leveret den CO2 neutrale sportsvogn.

Netop nu leveres de første biler til Europa. For til trods for at Holly­woods stjerner står i kø for at sikre sig et eksemplar af bilen, har Tesla Motors besluttet at øremærke 250 biler til det europæiske mar­ked. De første biler leveres i Danmark nu, og reserverer du en Tesla Roadster i dag, leveres den til Okto­ber.

I Danmark sælges elbiler uden afgifter, hvilket vil sige, at du får en miljørigtig luksus-sports­vogn til en tredjedel af prisen. Tesla Motors er i skrivende stund den eneste elbil-producent som kan levere god­kendte biler til både det nordamerikanske og det europæiske mar­ked.

Ved arrangementet den 24. juli vil der være mulighed for testkørsel i en Tesla Roadster.

Arrangementet finder sted hos P. Christensen a/s, Trianglen 11, 6000 Kolding fra kl. 14:00 – 17:00.

Verdens hurtigste elbil
0-100 km/t 4 sekunder.
Hk 248
Moment 380 nm fra 0 o.min.
Tophastighed 210 km/t
Rækkevidde per opladning op til 396 km.
Pris DKK 950.000,-

For yderligere information se:
www.teslamotors.com - her kan du læse alt om Tesla Roadster.

www.pchristensen.dk – her kan du læse alt om P. Christensen a/s.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.