Tirsdag den 17. juni kl. 9:30 tages det første spadestik til det 10.200 m2 store Audi byg­geri på Kongens Kvarter 32 i Fredericia. Der er tale om det hidtil stør­ste Audi byggeri i Danmark med et udstillingsareal på små 6.000 m2 i tre niveauer og eksklusive konference-, event- og eftermarkeds­faci­liteter med kapacitet til 50 daglige værkstedsgen­nem­gange samt na­tur­ligvis aluminiums- og pladeværksted.

  • Audi byggeriet i Fredericia bliver det første i en række af nye eksklusive Audi byggerier 
  • Ny Audi forhandlerorganisation pr. 1. oktober 2008
  • Store investeringer i kundefordele

Det nye Audi bilhus opføres i totalentreprise af C.C. Contractors A/S i Herning og med Dansk Autobranche Rådgivning ved Søren Jeppe Pe­dersen i Kolding som bygherrerådgiver. Direktør for Semler Audi De­tail Peter Milbregt forventer at kunne indvie det store Audi byggeri med faca­de ud mod motorvejen i 3. kvartal 2009.

2008 er et travlt år for Audi i Danmark med introduktionen af flere nye, spændende modeller som fx den succesfulde Audi A4 Limousine og Avant, den dynamiske Audi RS 6, den kompakte Audi A3 Cabrio samt den nye SUV og modelserie Audi Q5. Men det er ikke kun i 2008, at man vil se mange nye modeller fra Audi. Frem til 2015 vil Audi udvide antallet af modeller fra de nuværende 25 til 40. En så markant udvikling stiller store krav til fremtidens forhandlere, som fortsat skal levere førsteklasses ser­vice og fremtidssikrede faciliteter til kunderne. Derfor vil en ny forhand­lerorganisation drevet af Semler Audi Detail være en realitet pr. 1. oktober 2008. Planen er at etab­lere ni forhandlerenheder: Fredericia, Ålborg, Århus, Odense, Hol­bæk, Greve, Amager, Gladsaxe og Nordsjælland samt fire udleve­rings­steder: Åbenrå, Herning, Slagelse og Hillerød. Herudover vil der være ca. 25. selvstændige servicepartnere fordelt over hele landet.

Audi i Danmark har de seneste 10 år i træk kunnet notere salgsre­kor­der og er fortsat det bedst sælgende bilmærke i premiumseg­men­tet. ”Denne position ønsker vi at fastholde og udbygge, og det kan vi kun gøre ved at skabe forudsætninger for, at vores kunder får den rigtige Audi oplevelse i alle kontaktpunkter. Med det nye byggeri i Fre­dericia og hele den nye or­ga­nisation har vi taget et vigtigt skridt i retning af at nå vores ambitiøse mål”, udtaler Thomas Jöhncke, di­rek­tør for Audi i Danmark.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.