Renault ScenicDanmark er blandt de lande i verden, hvor biler­ne er mest ud­satte for rustangreb. Kombinationen af høj fugtighed, og den ud­bredte brug af salt på vejene, får mange bi­ler til at bukke under for ru­sten.

Men Renaultejere be­høver ikke at frygte den røde fare.

Inget andet bil­mærke er nemlig så godt rustbe­skyttet som Renault. Det er konklusionen efter at FDM’s svenske samarbejdspartner, Vi Bilägere, har gennemgået rustbe­­skyttelsen af mere end 300 nyere biler. 

Blandt de undersøgte modeller, der omfatter biler fra 2001- 2007, har Renault hele otte modeller helt i top, og ingen anden bilprodu­cent kan fremvise så imponerende resultat. 

MeganeBlandt de bedst rust­beskyttede mo­deller finder man således Renault Mégane, Re­nault Clio, Renault Espace, Renault Grand Scenic, Renault Modus og Renault Laguna.

Undersøgelsens resultat bygger på en vurdering af flere forskellige faktorer, som blandt andet galvaniseringens tykkelse og udbre­delse, forekomsten af rustbeskyttelsesmiddel fra fabrikkens side, og kon­struk­tioner der forhindre rustdannelse. 

FDM’s svenske samarbejdspartner Vi Bilägere har gennemgået rust­beskyttelsen på mere end 300 nyere biler. Blandt de undersøgte mo­deller, har Renault hele otte modeller helt i top.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til arcurios hjemmeside - med gaveidéer til autofolket

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.