FCX Clarity - brændselscellebilen fra HondaDebut for FCX Cla­rity – Hon­das helt nye, avan­cerede brænd­­sels­cellebil

Honda løftede sløret for brænd­selscelle­bilen FCX Clarity ved Los An­geles Auto Show og annoncerede planer om at mar­keds­føre bilen i be­grænset omfang i USA fra sommeren 2008. 

FCX Clarity er næste generation af emissionsfri, hydrogendrevne brænd­selscellebiler, som kan fremvise utro­lige forbedringer, hvad angår rækkevidde, effekt, vægt og effektivitet. Den kan nu prale af et lavt ophæng samt et dy­namisk og avanceret ydre, hvil­ket tidligere var uforeneligt med brænd­­selscellebiler. 

FCX Clarity er be­vi­set på de store fremskridt, som Honda fortsat teg­ner sig for inden for reel ydelse og appeal, når det drejer sig om brænd­sels­cellebiler.  Efter planen skal FCX Clarity leases til et be­græn­set antal privatkunder i Syd­californien. De første biler leveres i sommeren 2008.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.